• Οι διατροφικές συνήθειες των νοσηλευτών/τριών στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π), Τμήμα Νοσηλευτικής
    Συγγραφείς: Μακρή, Μαρία; Πλίγκου, Δέσποινα
    Επιβλέπων καθηγητής: Παχούμη, Δέσποινα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-05-2009
    Η διατροφή του ανθρώπου συνδέεται στενά με τη υγεία του την οποία και επηρεάζει. Η μεσογειακή είναι το πρότυπο μιας ισορροπημένης διατροφής καθώς έχει αποδειχθεί ως ο πλέον υγιεινός τρόπος διατροφής που προστατεύει από ...