• Η παραγωγική διαδικασία οινοποιείου στο ν. Αττικής.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Ραυτοπούλου, Χριστίνα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σκουλή, Άννα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-10-2010
    Στο πλαίσιο της παρούσης πτυχιακής εργασίας, από τα τριάντα και πλέον οργανωμένα οινοποιεία της Αττικής, εμείς επισκεφθήκαμε τρία, καθένα με διαφορετική, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα, οπτική. Ο αττικός αμπελώνας μοιράζεται ...