Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Ρεξάκη, Σοφία"
-
Τα τρανς λιπαρά οξέα στη διατροφή μας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ρεξάκη, Σοφία
Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-12-05Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αναλύεται η χημεία των τρανς λιπαρών οξέων, γίνεται αναφορά στις κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται και εξηγείται πως δημιουργούνται σε κάθε περίπτωση. Παρουσιάζεται η ιστορική αναδρομή της ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες