• Διατροφική υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο του πεπτικού που υποβάλλονται σε συνδυασμένη χημειοακτινοθεραπεία.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κοντοσάκου, Βαρβάρα; Μίαρη, Παναγιώτα; Σπυροπούλου, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Αμανάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Η εκπόνηση της παρούσας πτυχιακής εργασίας έγινε προκειμένου να διαφανούν τα σημεία εκείνα που επιφέρουν διαταραχές στον πεπτικό σωλήνα κατά τις νεοπλασίες που εδράζονται στο γαστρεντερικό σωλήνα που υπόκειται σε πολλαπλές ...
  • Η σημασία και ο ρόλος διατροφικών ετικετών και η κατανόησή τους από τους καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Σπυροπούλου, Μαρία; Τσαλίκη, Χρυσή–Κλέα; Χανδρινού, Θεοδώρα
    Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-08-2014
    Σκοπός της παρούσας µελέτης είναι να διευρυνθεί το κατά πόσο ενδιαφέρονται οι καταναλωτές και συγκεκριµένα οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Σητείας για τις διατροφικές ετικέτες καθώς και αν τις διαβάζουν σωστά και δεν ...