Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Σφήκα, Ευθυμία"
-
Φυσικοχημικές και διαιτολογικές ιδιότητες της λικοπένης κατά την επεξεργασία της ντομάτας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Σφήκα, Ευθυμία
Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Το τελευταίο διάστημα οι ερευνητές εστιάζουν την προσοχή τους στην ταπεινή τομάτα. Η επιστήμη έχει αποκαλύψει ότι η εφαρμογή μιας δίαιτας πλούσιας σε τομάτες μπορεί να βοηθήσει στη μείωση ασθενειών του προστάτη καθώς και ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες