• Χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας: Διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις μετά την επέμβαση.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Σακκάτος, Παναγιώτης; Σωτηροπούλου, Γεωργία
    Επιβλέπων καθηγητής: Γαλάνης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2012
    Η παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα διατροφικά προβλήματα στις μέρες μας και έχει πάρει μορφή επιδημίας. Αρκετοί είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της συχνότητας με την οποία εμφανίζεται. Έχει ...