• Εργαστηριακή και αγρονομική αξιολόγηση του παραγώμενου κομπόστ των κλαδοκάθαρων του δήμου Ηρακλείου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Δημονίτσας, Δημήτριος; Λουράκης, Γεώργιος; Φίλιος, Αστέριος
    Επιβλέπων καθηγητής: Μανιός, Θρασύβουλος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-09-2009
    Η κομποστοποίηση είναι μια φυσική διαδικασία αξιοποίησης της πλεονάζουσας βιομάζας (πρωτογενούς οργανικής ουσίας) και μετατροπή της σε ενεργό οργανικό λίπασμα, το «κόμποστ». Η διαδικασία της κομποστοποίησης στηρίζεται στην ...