• Μέτρα για την εξασφάλιση ποιότητας των τροφίμων μέσα από την Κ.Α.Π (Κοινή Αγροτική Πολιτική).

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κορούνη, Τζέσικα; Ψαρά, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Τσικαλάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-06-02
    Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας το οποίο απασχολεί έντονα τους καταναλωτές, τις κυβερνήσεις και τους παραγωγούς. Η διασφάλιση ασφάλειας των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας για αυτό το ...