• Εφαρμογή συστημάτων ποιότητας ISO και HACCP στις ξενοδοχειακές μονάδες Le Meridien και Four Seasons.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
    Συγγραφείς: Χρίστου, Ανδρέας
    Επιβλέπων καθηγητής: Τσιμητάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-05-2012
    Η παρούσα εργασία ασχολήθηκε με το ζήτημα της εφαρμογής συστημάτων ποιότητας ISO και HACCP στις ξενοδοχειακές μονάδες. Πιο συγκεκριμένα στις Le Meridien και Four Seasons. Η εργασία ολοκληρώθηκε μέσα από έξι κεφάλαια . Πιο ...