Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Fragos, Christos"
-
Χρήση νανοτεχνολογίας στη γεωργία και τα τρόφιμα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Φράγκος, Χρήστος
Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-04-2011Αυτή η εργασία αποτελεί μια περίληψη τριών κυρίως βασικών, κατά την άποψή μου, επιστημονικών ερευνών επάνω στη χρήση της Νανοτεχνολογίας. Η μια είναι του TijuJ. και MorrisonM. (Μay 2006): “NanotechnologyinAgricultureandFood ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες