• Κάπνισμα-διατροφή-υγεία.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Λαδιά, Χρυσούλα; Τσακιράκη, Σοφία
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 14-09-2015
    Στη σημερινή εποχή το κάπνισμα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για εμφάνιση καρκίνου και διάφορων καρδιοαναπνευστικών παθήσεων του ανθρώπινου οργανισμού. Οι ουσίες που εμπεριέχονται στο καπνό είναι άκρως επικίνδυνες ακόμα ...