Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Lerataki, Kleio"
-
Η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή στην Κρήτη σήμερα: Διατροφικές συνήθειες υπερηλίκων σε δύο περιοχές της Κρήτης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Λερατάκη, Κλειώ; Πανουργιά, Παναγιώτα
Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-07-21Στην αρχή της διατροφικής πορείας του ανθρώπου, οι διατροφικές συνήθειες και επιλογές εξαρτιόνταν κατά κύριο λόγο από το κλίμα, την αυτοφυή χλωρίδα και την γηγενή πανίδα. Σε μεταγενέστερη φάση, με την ανάπτυξη των κοινωνιών, ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες