Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Leriadis, Petros"
-
Γενετικά τροποποιηµένα τρόφιµα προερχόµενα από φυτικούς οργανισµούς.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Λεριάδης, Πέτρος
Επιβλέπων καθηγητής: Δεδεψίδης, Ευάγγελος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2014Συνοπτικά, η παρούσα πτυχιακή εργασία αποσκοπεί στη κατανόηση του τι είναι οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, τι είναι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα , ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί και ποιοι ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες