• Εργαστηριακή και αγρονομική αξιολόγηση του παραγώμενου κομπόστ των κλαδοκάθαρων του δήμου Ηρακλείου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Δημονίτσας, Δημήτριος; Λουράκης, Γεώργιος; Φίλιος, Αστέριος
    Επιβλέπων καθηγητής: Μανιός, Θρασύβουλος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-09-2009
    Η κομποστοποίηση είναι μια φυσική διαδικασία αξιοποίησης της πλεονάζουσας βιομάζας (πρωτογενούς οργανικής ουσίας) και μετατροπή της σε ενεργό οργανικό λίπασμα, το «κόμποστ». Η διαδικασία της κομποστοποίησης στηρίζεται στην ...
  • Οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στην Κρήτη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Ζαφείρης, Εμμανουήλ; Καλοκύρης, Κωνσταντίνος; Λουράκης, Γεώργιος
    Επιβλέπων καθηγητής: Γιαννούλης, Ιωάννης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 09-11-2015
    Αντικείμενο διερεύνησης της παρούσας εργασίας αποτελεί η συμπεριφορά των επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια της Κρήτης και έχουν ως κύριο αντικείμενο τους της παραγωγή, εμπορία και διάθεση των αγαθών ...