• Βιταμίνη D, η συσχέτισή της με την παχυσαρκία και το διαβήτη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Μακρή, Αφροδίτη
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-06-2012
    ΣΚΟΠΟΣ: Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι να διερευνήσει, εάν τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D3 (25-OH) σχετίζονται με την παχυσαρκία και αν ναι ποιος βιολογικός μηχανισμός μπορεί να λαμβάνει δράση. ΜΕΘΟΔΟΣ: Ένα σύνολο ...