Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Manolaraki, Marina"
-
Τι είναι η κρητική δίαιτα και σε τι διαφέρει από τη μεσογειακή.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Μανωλαράκη, Μαρίνα
Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012Η Κρητική διατροφή αποτελεί αρχαιότατο αγαθό το οποίο κατακτήθηκε διαμέσου των αιώνων και αφού οι Κρητικοί χρησιμοποίησαν στο έπακρο τις διατροφικές πηγές οι οποίες βρίσκονταν σε αφθονία στο νησί τους. Στη σημερινή εποχή ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες