• Διερεύνηση της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης και των παραμέτρων που την επηρεάζουν.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Λαζαράκη, Μαρία; Νεντέλκου, Τζεωρτζέτα
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2008
    Το νερό και κατ΄ επέκταση τα υδάτινα οικοσυστήματα είναι η σημαντικότερη πηγή ζωής των οργανισμών και είναι σημαντικό τόσο στην διατήρηση της βιοπικοιλότητας στον πλανήτη αλλά και της ίδιας μας της ζωής. Το νερό έχει ...