• Κοιλιοκάκη και διατροφική αντιμετώπιση.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αρβανιτίδου, Παναγιώτα; Παππά, Αγγελική
    Επιβλέπων καθηγητής: Παπαδάκη, Αγγελική
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 13-03-2013
    Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να εξεταστεί ο ρόλος της διατροφής στην αντιμετώπιση της κοιλιοκάκης, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη βελτίωση της κλινικής εικόνας της ασθένειας και της ποιότητας ζωής ...