Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Paxinou, Maria"
-
Ο ρόλος των αλιευμάτων στη διατροφή και έρευνα επιπολασμού ως προς την κατανάλωσή τους σε τρείς περιοχές : Ηράκλειο, Ιθάκη, Κόρινθος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Παξινού, Μαρία; Παπαγιαννοπούλου, Ιωάννα; Τσαγκαράκη, Όλγα
Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 06-05-2008Στην παρούσα εργασία πραγματοποιείται μια βιβλιογραφική αναφορά σε ιστορικά στοιχεία σχετικά με την κατανάλωση των αλιευμάτων στην Ελλάδα από την Μινωική εποχή και την Κλασσική Ελλάδα μέχρι την σύγχρονη εποχή. Παρακάτω ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες