• Διερεύνηση υιοθέτησης της Μεσογειακής δίαιτας από άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Πλατσά, Κωνσταντίνα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2013
    Η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) είναι μία νευρολογική νόσος, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται και προσβάλλει με αλματώδεις ρυθμούς τον Ελληνικό πληθυσμό. Η αιτιολογία της πάθησης είναι άγνωστη. Παρά το γεγονός ότι η ΣΚΠ ...