• Η γλουτένη στη διατροφή μας και ο ρόλος της στα αυτοάνοσα νοσήματα.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Σπανού, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Ταβλαδάκη, Θεονύμφη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-12-14
    Η γλουτένη αποτελεί βασικό συστατικό της καθημερινής διατροφής του ανθρώπου. Δεν είναι καινούριο συστατικό αφού καταναλώνεται από την αρχαιότητα. Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια έρχεται στο προσκήνιο με αρνητικό τρόπο καθώς ...
  • Μελέτη και σχεδίαση διάταξης επαγωγικής θέρμανσης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
    Συγγραφείς: Σπανού, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σιδεράκης, Κυριάκος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 21-02-2012
    Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της επαγωγικής θέρμανσης και των μηχανισμών θέρμανσης οι οποίοι λαμβάνουν χώρα κατά την εφαρμογή της. Στη συνέχεια παρουσιάζονται οι εφαρμογές οι οποίες ...
  • Οι οικονομικές καταστάσεις και οι αλλαγές που υπεισέρχονται στην σύνταξη αυτών, με την εφαρμογή των ifrs στις ελληνικές επιχειρήσεις.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Σπανού, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Γαρεφαλάκης, Αλέξανδρος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 08-11-2011
    Στις μέρες μας η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και το πλήρες άνοιγμα των εθνικών αγορών καθιστούν αναγκαία την εφαρμογή ομοιόμορφων λογιστικών προτύπων, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η κρίση που ταλανίζει τις ...