• Μεσογειακή διατροφή: Παραδοσιακή σύνθεση, υγιεινο-διαιτητική, αξιοποίηση και προοπτική.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Στριμμένου, Βασιλική
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012
    Στην παρούσα πτυχιακή φιλοδοξούμε να συγκεντρώσουμε την τρέχουσα πληροφορία για τη Μεσογειακή διατροφή με «δυναμικό» τρόπο, δηλαδή σε σχέση με τις νεώτερες έρευνες για τα συστατικά της, την σχέση της με την άσκηση και ...