• Έρευνα κοινής γνώμης για την διατροφική αξία και την υγιεινή του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων στην Κρήτη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Βουράκη, Σοφία; Γρηγοράκη, Νίκη
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Το θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας αφορά την έρευνα τις κοινής γνώμης για την διατροφική αξία και την υγιεινή του κρέατος. Τα βασικά ερωτήματα που προσπαθούν να απαντηθούν είναι η συχνότητα κατανάλωσης κρέατος και ...