• Πιστοποίηση βιολογικών αρτοσκευασμάτων σύμφωνα με το κανονισμό 2092/91 της βιολογικής γεωργίας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Πουπάκη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σκουλή, Άννα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-02-2009
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος προπτυχιακών σπουδών του Τμήματος φυτικής παραγωγής, που ανήκει στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου και φέρει τον τίτλο Πιστοποίηση αρτοσκευασμάτων σύμφωνα με τον ...
  • Τα αρτοσκευάσματα και η διατροφή.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αρχοντάκη, Μελπομένη; Λαζούδη, Βασιλική
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-02-2015
    Το ψωμί είναι ένα βασικό είδος διατροφής που παρασκευάζεται από ζύμη από αλεύρι και νερό, συνήθως από το ψήσιμο. Κατά όλη την καταγεγραμμένη ιστορία υπήρξε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και είναι από τα αρχαιότερα τρόφιμα, ...