• H σημασία της κατανάλωσης κρασιού στην υγεία μας

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Μπαρμπαλιά, Γεωργία; Ρηγάκη, Αικατερίνη
    Επιβλέπων καθηγητής: Ψυλινάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-07-27
    Τα τελευταία χρόνια, γίνεται μεγάλη συζήτηση, σχετικά με το κρασί και πιο εμπεριστατωμένα με το κόκκινο κρασί, καθώς και την ευεργετική ιδιότητα αυτού, στην υγεία του ανθρώπου. Παρατηρείται, μάλιστα, μία έντονη διαμάχη ...