• Τροφές που εμπλέκονται στην καρκινογένεση και η διαιτητική διαχείριση αυτών.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αργυροκαστρίτη, Φωτεινή Μαρία; Κατσιοπούλου, Ευδοκία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη; Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-06-17
    Στην εποχή μας η ανησυχία για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφών που καταναλώνει ο άνθρωπος είναι μεγάλη, καθώς οι διαιτητικές συνήθειες φαίνεται να αποτελούν το 30-40% των παραγόντων για την ανάπτυξη του καρκίνου. ...