• Η παραγωγική διαδικασία οινοποιείου στο ν. Αττικής.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Ραυτοπούλου, Χριστίνα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σκουλή, Άννα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-10-2010
    Στο πλαίσιο της παρούσης πτυχιακής εργασίας, από τα τριάντα και πλέον οργανωμένα οινοποιεία της Αττικής, εμείς επισκεφθήκαμε τρία, καθένα με διαφορετική, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα, οπτική. Ο αττικός αμπελώνας μοιράζεται ...
  • Υφιστάμενη κατάσταση, δυνατότητες και προοπτικές εφαρμογής της αμπελουργίας ακριβείας για την παραγωγή οίνων ποιότητας στα οινοποιεία της Κρήτης.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Σχολή Γεωπονικών Επιστημών (ΣΓΕΠ), ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία
    Συγγραφείς: Θεοχαρόπουλος, Ιωάννης
    Επιβλέπων καθηγητής: Κονταξάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-10-06
    Με την εκμηχάνιση της γεωργίας και τη μεγέθυνση των αμπελώνων, ο γεωργός έχασε τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα διάφορα μέρη τους σύμφωνα με τις ανάγκες που θεωρούσε ότι είχαν. Ως λύση σε αυτό, προτείνεται η υιοθέτηση της ...