Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "σίδηρος"
Αποτελέσματα 1-5 από 5
-
Η σημασία της επαρκούς πρόσληψης σιδήρου και φολικού οξέος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-12-04Μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για μια ανώδυνη εγκυμοσύνη και για έναν φυσιολογικό τοκετό, όπου η υγεία και η ευεξία μητέρας και νεογέννητου φτάνουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια ... -
Μελέτη επεξεργασίας βιομηχανικού νερού με σκοπό την επαναχρησιμοποίησή του στον ατμοηλεκτρικό σταθμό Χανίων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 21-05-2010Η εργασία αυτή έχει ως κύριο στόχο την εξεύρεση της κατάλληλης μεθόδου επεξεργασίας του εξερχόμενου νερού από τις μονάδες συνδυασμένου κύκλου του ατμοηλεκτρικού σταθμού Χανίων με σκοπό την ανακύκλωση αυτού. -
Συμπληρώματα ασβεστίου, σιδήρου και φολικού οξέως κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2010Σκοπός της παρούσας εργασίας ήταν η διερεύνηση της επίπτωσης των συμπληρωμάτων διατροφής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και συγκεκριμένα του Σιδήρου, του Ασβεστίου και του Φολικού Οξέος . Η μελέτη βασίστηκε στην συλλογή ... -
Συμπληρώματα διατροφής: Η ενημέρωση των καταναλωτών και η διερεύνηση των αιτιών πρόσληψης τους.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-23Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής από άτομα κάθε ηλικίας έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες δεκαετίες σε παγκόσμια κλίμακα. Στην Ελλάδα, επίσης, τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μια αναπτυσσόμενη και «μοντέρνα» βιομηχανία ... -
Χορήγηση συµπληρωµάτων σιδήρου, ασβεστίου, µαγνησίου και καλίου στους αθλητές. Είναι τελικά απαραίτητη ή όχι;
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-06-18Η ζήτηση στη βιοµηχανία των συµπληρωµάτων διατροφής φαίνεται πως έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα στους αθλητές, οι οποίοι έχουν αυξηµένες ανάγκες και επιδιώκουν τη βέλτιστη κατάσταση ευρωστίας ...