• Ανθεκτικό άμυλο και οι κυκλοδεξτρίνες στα τρόφιμα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γαλάνη, Αντωνία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-11
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία, αναφέρεται στο ανθεκτικό άμυλο και τις κυκλοδεξτρίνες των τροφίμων. Τα διαιτητικά άμυλα αποτελούν σημαντικές πηγές ενέργειας στη διατροφή του ανθρώπου. Μεταξύ αυτών, το ανθεκτικό άμυλο έχει ...
  • Διατροφικές συνήθειες μαραθωνοδρόμων. Χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και εργογόνων μεθόδων/ουσιών ως μέσα ενίσχυσης της αθλητικής τους επίδοσης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γκρέμου, Αθηνά
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-05-13
    Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας, είναι να γίνει μία διερεύνηση των διατροφικών αναγκών των μαραθωνοδρόμων, σε προαγωνιστικό, αγωνιστικό και μεταγωνιστικό επίπεδο. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιείται μία εκτενής ...