• Συσχέτιση υπερλιπιδαιμίας - καρδιαγγειακών νοσημάτων και διατροφική αντιμετώπιση.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κακαβά, Παναγιώτα; Κοσμοπούλου, Γεωργία; Καμπάνου, Γαρυφαλιά
    Επιβλέπων καθηγητής: Γαλανης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2014
    Η υπερλιπιδαιµία αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες εµφάνισης καρδιαγγειακών νοσηµάτων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται µέσα από τα από τα αποτελέσµατα της µελέτης INTERHEART, που κατέδειξε την υπερλιπιδαιµία ως ...