• Χημική σύσταση, βιολογικός ρόλος και διατροφικές χρήσεις του φυτού Stevia Rebaudiana Bertoni.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Κοπιδάκη, Γεωργία
    Επιβλέπων καθηγητής: Κουτελιδάκης, Αντώνιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-10-2014
    Η παρούσα εργασία είχε ως στόχο τη βιβλιογραφική ανασκόπηση των επιστημονικών μελετών που αφορούν τη χρήση και τη σημασία του φυτού Στέβια. Συγκεκριμένα, στόχος ήταν η περιγραφή του φυτού Στέβια, η καταγραφή της χημικής ...