Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "antimicrobial"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Βιοενεργά πεπτίδια των τροφίμων και η επίδραση τους στην ανθρώπινη υγεία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-12-04Η ανησυχία των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια σχετικά με την επίδραση που παρουσιάζουν τα τρόφιμα που καταναλώνουν στην υγεία τους έχει αποτελέσει μια τεράστια πρόκληση για την βιομηχανία τροφίμων όπου προσπαθεί να ... -
Ρόδι: Βιοδραστικά συστατικά και οφέλη στην υγεία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-12-05Το ρόδι σήμερα θεωρείται από τις πιο υγιεινές και ωφέλιμες τροφές για τον άνθρωπο και η σπουδαιότητά του αναγνωρίζεται από την αρχαιότητα. Από τότε μέχρι και σήμερα θεωρείται σημαντική η δράση του έναντι πολλών νοσημάτων ...