• Κατανάλωση οινοπνεύματος και καλή διατροφή: Καταγραφή σε σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κίτσος, Ευάγγελος; Νικητοπούλου, Αικατερίνη; Πεπόνη, Ζαμπέλλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να διαπιστώσει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην κατανάλωση οινοπνεύματος και την καλή ή μη καλή διατροφή σε σπουδαστές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Επίσης μέσα από αυτή την εργασία ...