• Πρόσληψη υγρών και διατροφική συμπεριφορά αθλητών υδατοσφαίρισης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γαλάνη, Ειρήνη
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοϊνάκη, Στέλλα
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-03-05
    Γενικότερα, η αθλητική απόδοση βασίζεται κυρίως στην τεχνική των παικτών, στην μυϊκή δύναμη και στην ψυχολογική κατάσταση. Η προώθηση και η ανάδειξη των δεξιοτήτων αυτών, πραγματοποιείται μέσω της σωστής διατροφής, η οποία ...