Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "functional food"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Διατροφική αξία των νέων λειτουργικών τροφίμων της ελληνικής αγοράς.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 17-10-2008Λειτουργικά τρόφιμα: Πρόκειται για τρόφιμα που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν κάποιο συγκεκριμένο όφελος για την υγεία, πέρα από τα θρεπτικά συστατικά που ούτως ή άλλως περιέχουν. Καθώς απαιτείται μια προσέγγιση ... -
Τα ξηρά φασόλια στην υγεία του ανθρώπου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-05-13Τα ξηρά φασόλια (Phaseolus vulgaris L.) ή τα κοινά φασόλια έχουν χαρακτηριστεί ως σχεδόν τέλεια τροφή λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, προβιοτικά, βιταμίνη Β και χημικώς ποικίλων συνθέσεων ...