Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "human consumption"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Διερεύνηση της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης και των παραμέτρων που την επηρεάζουν.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2008Το νερό και κατ΄ επέκταση τα υδάτινα οικοσυστήματα είναι η σημαντικότερη πηγή ζωής των οργανισμών και είναι σημαντικό τόσο στην διατήρηση της βιοπικοιλότητας στον πλανήτη αλλά και της ίδιας μας της ζωής. Το νερό έχει ... -
Η κατανάλωση light προϊόντων στο νομό Ηρακλείου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στην παρούσα εργασία συλλέχθηκαν πληροφορίες για τη φύση των προϊόντων light οι οποίες παρουσιάζονται εκτενώς. Εξετάστηκε επίσης η απήχηση τους στους καταναλωτές του Ν.Ηρακλείου. Συγκεκριμένα μελετήθηκαν βιβλιογραφικά τα ...