• Αναερόβια χώνευση υπολειμμάτων κίτρου για την παραγωγή βιοαερίου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Σφακιανάκη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Δοκιανάκης, Σπύρος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 09-02-2012
    Το κίτρο ανήκει στα εσπεριδοειδή και χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική, ποτοποιία, ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Η κιτροπαραγωγή έχοντας ως έδρα την Κρήτη αποτελεί μια καλλιέργεια αρκετά κερδοφόρα. Σήμερα η ένωση ...