• Υπέρταση και η συσχέτιση της με τις διατροφικές συνήθειες των νοσούντων ατόμων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Σκούφου, Ευτυχία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-08-2014
    Η διατροφή κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην οµοιόσταση της αρτηριακής πίεσης . Η παρούσα εργασία έχει ως σκοπό την αποτίµηση των διατροφικών συνηθειών δείγµατος των υπερτασικών ατόµων του γενικού πληθυσµού και τη σύγκρισή τους ...