Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "microencapsulation"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Η χρήση των προβιοτικών στα τρόφιμα και πως η επεξεργασία των τροφίμων, με τη μέθοδο της μικροενθυλάκωσης επηρεάζει τη δραστικότητά τους.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-09-2015Τα προβιοτικά περιγράφονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας( WHO) ως « oι ζωντανοί οργανισμοί, οι οποίοι όταν χορηγούνται σε επαρκή ποσά προσφέρουν πολλά οφέλη στην υγεία του ξενιστή"(FAO / WHO). Με αυτή την έννοια, τα ...