• Διατροφική θωράκιση για την πρόληψη της οστεοπόρωσης σε γυναίκες 20-40 ετών στο νομό Λασιθίου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γεωργακάτου, Σπυριδούλα; Κανίδου, Ραλίτσα
    Επιβλέπων καθηγητής: Γαλάνης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2010
    Η πτυχιακή αυτή έχει σαν στόχο την έρευνα για τις διατροφικές συνήθειες αλλά και την σωστή ενημέρωση των γυναικών ηλικίας 25-40, όσο αφορά την διατροφική θωράκιση για την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Το θεωρητικό μέρος ...