• Κρίσιμα σημεία ελέγχου σε επεξεργασμένα τρόφιμα (προψημένο μπιφτέκι).

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κουτσομυτόπουλος, Χαρίλαος
    Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-07-2008
    Το προ-ψημένο μπιφτέκι είναι ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης που κρύβει όμως πολλούς κινδύνους κατά την παρασκευή και διανομή του. Παθογόνα βακτήρια, τοξικογενείς μύκητες, εξωτερικές ουσίες και κατάλοιπα αυτών, είναι μερικοί ...