• Κατανάλωση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης σε κολυμβητές και ‘παρανοήσεις’ σχετικά με τη γνώση τους όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες τους.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γεροντάρη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Κωστάκη, Άννα; Τράνακας, Βασίλειος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-05-09
    Τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και των συνεχών εναλλαγών αυτού, έχει σημειωθεί μια αύξηση της χρήση συμπληρωμάτων διατροφής από αθλητές και τον γενικό πληθυσμό. Πολλοί αθλητές αλλά και άτομα ...
  • Πρωτεϊνικά συμπληρώματα και αύξηση μυϊκού όγκου

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Σταματάκη, Ιωάννα; Σταματοπούλου, Φωτεινή; Stamatopoulou, Foteini
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-04-19
    Η εργασία αυτή αναφέρεται στην χρήση της πρωτεΐνης και των πρωτεϊνικών συμπληρωμάτων, από αθλούμενους και μη, με σκοπό την αύξηση της μυϊκής μάζας. Αρχικά γίνεται μια σύντομη αναφορά στις πρωτεΐνες και στον ρόλο που έχουν ...