• Διατροφή και δέρμα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Μονογυιού, Αικατερίνη
    Επιβλέπων καθηγητής: Παπαδάκη, Αγγελική
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-05-2009
    Τρώγοντας σωστά και πίνοντας άφθονη ποσότητα νερού βοηθάμε το δέρμα μας, και το υπόλοιπο σώμα μας, να διατηρηθεί υγιές. Αν και η ακμή θεωρείται νόσος της εφηβείας, το 20% των περιπτώσεων εμφανίζεται και στους ενήλικες. Τα ...
  • Οι επιδράσεις της διατροφής και του τρόπου ζωής στην υγεία του δέρματος.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Σελλαβτζή, Αϊλήν
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-27
    Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και διακρίνεται σε τρία στρώματα: την επιδερμίδα, το χόριο και το υπόδερμα. Τα συστατικά των στρωμάτων αυτών αλλά και τα διάφορα εξαρτήματα, αγγεία, και νεύρα του δέρματος ...
  • Συστήματα αυτόματης χρωματικής ανάλυσης για τον χρονικό προσδιορισμό μελανιάς στο δέρμα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.
    Συγγραφείς: Σκαράκη, Άννα; Σφακιανάκη, Σταυρούλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Τριανταφυλλίδης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 21-05-2012
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία, εκπονήθηκε για το Τεχνολογικό εκπαιδευτικό Κρήτης, στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών και στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων με θέμα τα Συστήματα αυτόματης χρωματικής ανάλυσης για τον ...