• Προτεινόμενες ποικιλίες εσπεριδοειδών (πορτοκάλια- μανταρίνια–λεμόνια) σε συνθήκες Κρήτης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Ξενάκη, Ειρήνη
    Επιβλέπων καθηγητής: Πετούσης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-04-2010
    Όπως σε όλα σχεδόν τα αγροτικά προϊόντα υπάρχει σωρεία προβλημάτων από την παραγωγή έως και τη διάθεση τους, έτσι και στα εσπεριδοειδή μη μπορώντας να αποτελέσουν εξαίρεση αντιμετωπίζουν και αυτά με τη σειρά τους πάμπολλα ...