• Παραδοσιακά τρόφιμα στην Ευρώπη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Λαζαριώτη, Ζωή; Πορτάρη, Λουκία
    Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012
    Η παράδοση στην παρασκευή τροφίμων μπορεί να οριστεί μέσα από τους τρόπους παραγωγής της πρώτης ύλης και τις τεχνικές για την μετατροπή τους σε τρόφιμα ή ποτά. Αυτά είναι τα προϊόντα της ιστορίας κάθε τοπικής κοινωνίας και ...