Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Αδαμοπούλου, Καλλιόπη"
-
Σύσταση και φυσικοχημικές ιδιότητες του μελιού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς: Αδαμοπούλου, Καλλιόπη
Επιβλέπων καθηγητής: Αλυσσανδράκης, Ελευθέριος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-05-2009Το μέλι είναι ένα πολυσύνθετο φυσικό προϊόν της παγκόσμιας αγροτικής παραγωγής που προέρχεται από την μέλισσα. Είναι γνωστό και συλλέγεται από τα αρχαία χρόνια, η κατανάλωσή του από τον άνθρωπο έχει συνδεθεί με πλήθος ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες