Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Πουλλή, Σταματία"
-
Σύγκριση βιολογικών τροφίμων με τα συμβατικά στους τομείς: ποιότητα, θρεπτική αξία και ασφάλεια.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Πουλλή, Σταματία
Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένη ζήτηση στην αγορά των βιολογικών τροφίμων. Ως βιολογικά ή οργανικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα εκείνα που έχουν παραχθεί χωρίς τη χρήση συνθετικών λιπασμάτων, παρασιτοκτόνων, ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες