Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Πούλιου, Άννα"
-
Συσχέτιση μεταξύ του συναισθήματος και της πρόσληψης τροφής, λαμβάνοντας υπόψη το διατροφικό γνωστικό υπόβαθρο: συγχρονική μελέτη σε φοιτήτριες του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας καθώς και σε άλλα τριτοβάθμια τμήματα της περιοχής.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Παύλου, Χριστίνα; Πούλιου, Άννα
Επιβλέπων καθηγητής: Χατζή, Βασιλική
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-06-2012Σκοπός: Η παρούσα έρευνα προσπαθεί να εξετάσει το βαθμό που τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν τις διατροφικές συνήθειες νέων γυναικών και κατ’ επέκταση το σωματικό τους βάρος, καθώς και τη σχέση μεταξύ της ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες