Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Ροβά, Παρασκευή"
-
Τύποι παραδοσιακών ελληνικών τυριών και η θέση τους στην αγορά τροφίμων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ροβά, Παρασκευή
Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 13-03-2013Η Ελλάδα είναι χώρα που παρουσιάζει αφθονία σε παραδοσιακά τυριά, εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν καταχωρηθεί ως προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π). Τα τυριά αυτά παρουσιάζουν διατροφικά πλεονεκτήματα ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες