Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Kalantzi, Eyanthia"
-
Αντιοξειδωτικά: κίνδυνοι και οφέλη
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Καλαντζή, Ευανθία; Κατωπόδης, Ιωάννης
Επιβλέπων καθηγητής: Γκούσκου, Καλλιόπη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2010Οι έρευνες για την λειτουργία των αντιοξειδωτικών όσον αφορά την υγεία , την ευεξία καθώς και τη θεραπεία σε πλήθος παθήσεων συγκεντρώνει καθημερινά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Καθημερινά ανακοινώνονται εργασίες που ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες